Programikon

Når Kaspersky Password Manager kjører, vises programikonet på menylinjen. Hvis programikonet er inaktivt, er hvelvet låst og dataene utilgjengelige. Du får kun tilgang til dataene dine når hvelvet er ulåst. Du må angi hovedpassordet for å låse opp hvelvet. Hvis enheten støtter Touch ID og Touch ID er aktivert i Kaspersky Password Manager, kan du også bruke denne funksjonen til å låse opp hvelvet.

Ikonet til Kaspersky Password Manager utfører følgende funksjoner: